18 juni 2023
16:00

Bengtsfors IF

Referat: Kroppefjälls IF - Bengtsfors IF

I söndags mötte vi Kroppefjälls IF på Brunnsvallen, matchen var jämn framförallt målschans mässigt. Kroppefjäll började matchen piggaste och skapade några chanser i början. Vi kommer mer och mer in i matchen och börjar skapa chanser, Josefin Fredriksson skjuter ett skott i ribbans underkant, det var värt ett bättre öde. Vi har en boll som rensas undan på mållinjen, men Kroppefjäll rensar undan. I den 30 minuten gör vi 0-1 efter ett fint anfall där Joline Carlsson tar sig runt på kanten och slår ett välavvägt inlägg där Josefin sätter bollen säkert med bredsidevolley i bortre hörnet. Någon minut efter gör Kroppefjäll mål efter en omställning med stt hårt långskott i nättaket(1-1). I den 43 minuten gör Kroppefjäll 2-1efter ett inlägg där Kroppefjäll spelaren får nicka in bollen ostört. Resultatet står sig halvleken ut. I den andra halvleken så får vi en hörna och Kroppefjäll gör en omställning på oss, målet är väldigt likt deras första (3-1). Vi jobbar vidare under matchen för att komma ikapp. den den 72 minuten får vi en hörna som Ebba Fransson slår, som Linnea Dalstrand 2fsnyggt flickar vidare till Hanna Utter som sätter bollen säkert i mål. Vi och Kroppefjäll skapar några lägen till och matchen slutar 3-2 till Kroppefjäll. Nu tar vi semester och laddar för DM finalen mot division 2 laget IF Viken, matchen spelas onsdagen den 26 juli kl. 19.00 på Rösvallen.